Feng Shui in dormitor

Feng Shui in dormitor

Feng Shui ofera un mare numar de indrumari si o groaza de sfaturi pentru camera de dormit. Exista, in plus, multe tabuuri privitoare la dormitoare, de care trebuie tinut cont.

    Aceste tabuuri trebuie respectate si luate in considerare, dar directia favorabila de dormit contribuie substantial la norocul tau. Directia favorabila de dormit este cea spre care este orientat capul patului, pentru ca chi-ul intra in omul adormit prin chakra-coroana, aflata in crestetul capului. Posibilitatea de a dormi cu capul inspre o directie norocoasa este un mare avantaj. Asadar, daca iti doresti bogatie si reusita financiara, ai mult de castigat daca pui dormitorul in „palatul” ce corespunde directei tale a bogatiei si iti asezi patul in directia favorabila de dormit, ca sa poti profita de directia bogatiei pe timpul somnului. Facand acest lucru, stimulezi efectul sansei duble. Totusi, in practica, nu este mereu posibil sa obtii un Feng Shui perfect. In figura de mai jos, dormitorul principal se afla in nord-vestul casei. Din punct de vedere al locatiei, acest dormitor este benefic pentru o persoana din grupa vestica. Daca numarul Kua al persoanei respective este 6, atunci nord-vestul este cea mai buna directie a sa pentru autodezvoltare, deci este favorabil pentru ea, chiar daca nu este directia bogatiei. Patul este orientat spre vest, care este directia sa a bogatiei. Acest dormitor nu este bun pentru o persoana din grupa Kua estica, desi patul poate fi rearanjat asa incat sa fie orientat spre nord, care este o directie a grupei estice.

Feng Shui in dormitor

Tabuuri in dormitor

– Nu lasa patul sa „pluteasca” in mijlocul camerei. Trebuie sa ai un perete solid in spatele patului, altminteri somnul iti este tulburat.
– Nu dormi cu picioarele indreptate direct spre usa, pentru ca aceasta este pozitia mortului.
– Sa nu existe vreo oglinda orientata direct spre pat.
– Patul sa nu imparta un perete cu toaleta. Aceasta face ca chi-ul sa fie afectat inainte sa iti patrunda in cap.
– Incearca sa nu dormi cu o fereastra la spate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *