Arta tarditionala chineza

Arta traditionala chineza

Kuan Kung Feng ShuiExista atat de multe imagini de bun augur zugravite in arta traditionala chinezeasca, incat nu este deloc o problema sa gasesti un tablou potrivit, care sa-ti aduca noroc si sa decoreze agreabil locuinta. Gasirea unui obiect traditional de arta chineza care sa se armonizeze cu locuintele moderne poate fi insa o provocare pentru designerii de interioare. Cel mai bine insa ar fi sa ifi urmezi propriile instincte. Exista multe imagini benefice dintre care pofi alege, deci nu este neaparat sa etalezi in casa un obiect de arta care nu iti place.
Priveste acest tablou uluitor reprezentandu-l pe Kuan Kung, Inteleptul Razboinic al Bogatiei, care este absolut excelent pentru toti cei implicati in mediul de afaceri. Tabloul respira pur si simplu abundenta. Cuprinde atat de multe obiecte simbolice aducatoare de noroc, incat orice casa ar avea de beneficiat de pe urma prezentei di energiei sale. Zeul-Razboinic al Bogatiei este excelent pentru oamenii de afaceri, deoarece ii ajuta sa isi invinga concurenta.
Este nespus de usor sa gasesti arta de bun augur printre tablourile traditionale chinezesti, deoarece chinezii sunt foarte pretentiosi cu ceea ce etaleaza in casa. Cei care studiaza la scoala de arte invata de obicei simbolismul obiectelor, florilor, pasarilor, pestilor s.a.m.d. Daca insa doresti sa faci o selectie mai aprofundata, cauta tablourile ce emana un chi puternic. Acest lucru este realizat prin modul de executie al liniilor de pensula. Cand un tablou este insotit de o caligrafie frumoasa, atunci semnificatia Feng Shui este si ea sporita considerabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *